ПЛАЩАНЕ

Плащане с дебитни карти
Ако притежавате дебитна карта на някоя от следните банки и сте регистрирани в epay.bg бихте могли да платите сумата от 16.95 лв за книгата "Професия Модел" с включена доставка през интернет

Плащане с пощенски запис
Сумата от 16.95 лв може да ни изпратите и с пощенски запис от всеки пощенски клон в страната на адрес:

Агенция F Models,
Момчил Иванов Ковачев,
п.к.997,
София 1000ДОСТАВКА

Книгата ще бъде доставена до вашия дом във всяка точка на страната, като доставката е включена в цената от 16.95 лв. Книгата ще получите по пощата с обратна разписка или лично по куриер до 10 дни от момента на поръчката, независимо дали поръчвате с дебитна карта по интернет или с пощенски запис.

Доставка в чужбина
За момента не предлагаме възможността за доставка в чужбина - ако обаче искате да изненадате приятно някой в България като му подарите книгата "Професия модел", можете да поръчате от чужбина през интернет и книгата да бъде доставена на посочения от вас адрес във всяка точка на България, стига да имате дебитна карта от някоя от
следните банки и да сте регистрирани в epay.bg


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Изпратих ви пощенски запис преди 10 дни, но още не съм получила книгата си?
В много редки случаи е възможно доставката да се забави повече от 10 дни, или книгата да се загуби при доставката. Каквато и да е причината, обадете ни се на телефона за контакти или ни изпратете e-mail с подробна информация за вашата поръчка, както и трите ви имена и точен адрес, за да може да проверим състоянието на поръчката ви. В повечето случай обаче, особено в големите градове ще получите книгата до 3-5 дни от поръчката си с куриер.

Мога ли да намеря книгата в книжарниците и по сергиите за книги, или единствения начин да се сдобия с книгата е като си я поръчам по интернет или с пощенски запис? В книжарницата не е ли по-евтино, тъй като няма доставка?
Естествено че може да намерите книгата на книжния пазар във вашия град - ние предлагаме възможността за поръчка през интернет и с пощенски запис за ваше улеснение, или ако по някакви причини книгата е изчерпана във вашия град или търговците все още не са я поръчали. Цената навсякъде е еднаква - това е с цел да изберете най-удобния за вас начин да се сдобиете с единствената по рода си книга за моделския бизнес в България: "Професия модел" от Рошумба Уилямс.


ПОЛИТИКА НА ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

При невъзможност за доставка по технически причини (изчерпване на тиража) се уведомява купувача, ако иска да изчака допечатка получава копие от книгата в уговорения срок, ако книгага няма повече да се печата му се възстановяват парите. При дефектно отпечатано копие по вина на печатницата се заменя с ново.


Ако имате други въпроси моля изпратете e-mail на адрес: books@fmodels.net


Начало :: Поръчка с дебитна карта :: Поръчка с пощенски запис :: Доставка :: Въпроси